MGB Roadster 1963 – lepeldeur €13.5002018-12-23T14:25:29+00:00

Project Description

MGB Roadster 1963 – lepeldeur €13.500

Interesse in deze klassieker? Neem vrijblijvend contact op met 06 29 62 85 29 of mail naar info@garretsen-classics.nl Wij vertellen u graag meer.

  • Spaakwielen

  • Lepeldeur

Stel een vraag
Koop nu

Een fraaie MGB roadster uit 1963 lepeldeur in de originele kleur “Old English White”. De auto is in de loop der jaren uitstekend onderhouden. Het betreft een zeer origineel exemplaar. De carrosserie verkeert in een goede staat en is strak en geheel roestvrij. Het lakwerk is zeer mooi. Deze MGB is uitgevoerd met mooie spaakwielen.

Interieur
Het interieur verkeert in een goede en originele staat. Deze MGB roadster is voorzien van zwarte lederen zetels met een witte bies en het gewilde stalen dashboard. Het originele stuurwiel is voorzien van het MG insigne. Alle instrumenten functioneren naar behoren en zijn origineel.

Technisch
Deze MGB roadster is voorzien van de originele motor. Het betreft een 4 cilinder, 1798 cc benzinemotor. motor verkeert in een goede staat. Voorzien van de originele oliekoeler, dubbele SU carburateurs en luchtfilter. De versnellingsbak is handgeschakeld en schakelt probleemloos. De auto is achterwiel aangedreven. De elektrische installatie verkeert in een goede staat en de verlichting werkt naar behoren.

WhatsApp chat