Over ons2018-12-23T09:25:18+00:00

Over Garretsen

Garretsen Classics is een professioneel georganiseerd familiebedrijf. De dagelijkse leiding en directie bestaat uit de broers Derk en Jelmer Garretsen. Zij kunnen u adviseren en begeleiden bij de aanschaf van uw droomauto.

Binnen Garretsen Classics zijn er de afdelingen verkoop, inkoop, transport en marketing. Ons team staat elke dag voor onze klanten klaar waar een maximale klanttevredenheid centraal staat.

Ontmoet het team

Veelgestelde vragen

Garretsen Classics is gespecialiseerd in de consignatie, in- en verkoop van betaalbare klassieke auto’s. Door een sterk internationaal netwerk van zowel kopers als verkopers is de omloopsnelheid van de klassieke auto’s hoog.

Garretsen Classics is gevestigd in Druten centraal in Nederland gelegen. Per auto goed bereikbaar via de snelwegen A15 en A50. De showroom is gelegen 50 minuten rijden vanaf Eindhoven airport en 60 minuten rijden vanaf Amsterdam airport. We hebben een gratis airport ophaal service.

We zijn iedere dag op afspraak geopend. Op vrijdag en zaterdag zijn we zonder afspraak geopend.

Ja dat kan. Vraag naar de mogelijkheden en laat u persoonlijk adviseren.

Ja dat kan. Vraag naar de mogelijkheden en laat u persoonlijk adviseren.

Ja dat kan. Bekijk de auto rustig op onze website. We geven u een realistisch beeld van de klassieke auto zodat u veilig en vertrouwd op afstand online uw auto kan aanschaffen. De auto wordt volledig technisch gecontroleerd bij u thuis afgeleverd.

Ja dat kan. Garretsen Classics verzorgt deur tot deur transport van uw klassieke auto. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Ja, Garretsen Classics is altijd op zoek naar klassieke auto’s van project tot totaal gerestaureerd.

Ja, Garretsen Classics plaatst ook auto’s in consignatie. Bied uw auto vrijblijvend aan en vraag naar de mogelijkheden.

Ja, Garretsen Classics biedt onderhoud aan van uw klassieke auto. Tevens begeleiden we restauratie projecten.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Garretsen Classics zoals nieuw binnen gekomen auto’s en evenementen.

WhatsApp chat