Consignatie2018-12-23T09:18:18+00:00

Consignatie

U wilt uw oldtimer of klassieke auto verkopen?

In de praktijk blijkt het voor particuliere verkopers van klassieke auto’s lastig om hun oldtimer of klassieke auto voor de juiste prijs te verkopen.

Garretsen Classics is uw oplossing als het gaat om de verkoop van uw oldtimer. Wij doen inkoop en verkoop in bemiddeling van oldtimer en klassieke auto’s. U mag alles aanbieden van project tot volledig gerestaureerd.

Stap 1:

U brengt de auto in schone en gepoetste conditie naar onze showroom in Druten. Vergeet ook niet uw kentekenpapieren en eventuele beschikbare historie van de auto (onderhoudsfacturen en dergelijke) mee te nemen.

Stap 2:

Wij controleren de auto en bepalen samen met u de waarde.

Stap 3:

Bij overeenstemming maken we een overeenkomst op. Wij laten aan u de keuze of u de papieren van de auto thuis houdt of dat u ze aan ons afgeeft. Indien u de papieren aan ons geeft gaan ze in de kluis. U blijft uiteraard eigenaar van de auto.

Stap 4:

Wij maken de bekende uitgebreide fotoreportage van uw auto en plaatsen die foto’s op onze website. Tevens maken we een verkoopplan en gaan we uw auto aanbieden middels advertenties en websites in binnen en buitenland.

Stap 5:

Als de auto verkocht wordt dan maken we het overeengekomen bedrag op uw bankrekening over.

Stap 6:

Wij maken alle documenten gereed voor de kopende klant, zetten de auto op transport indien gewenst, en sturen de verkoper de vrijwaring per post toe.

Consignatie aanvraag

Uw Gegevens

Gegevens van de auto

Veelgestelde vragen

Garretsen Classics is gespecialiseerd in de consignatie, in- en verkoop van betaalbare klassieke auto’s. Door een sterk internationaal netwerk van zowel kopers als verkopers is de omloopsnelheid van de klassieke auto’s hoog.

Garretsen Classics is gevestigd in Druten centraal in Nederland gelegen. Per auto goed bereikbaar via de snelwegen A15 en A50. De showroom is gelegen 50 minuten rijden vanaf Eindhoven airport en 60 minuten rijden vanaf Amsterdam airport. We hebben een gratis airport ophaal service.

We zijn iedere dag op afspraak geopend. Op vrijdag en zaterdag zijn we zonder afspraak geopend.

Ja dat kan. Vraag naar de mogelijkheden en laat u persoonlijk adviseren.

Ja dat kan. Vraag naar de mogelijkheden en laat u persoonlijk adviseren.

Ja dat kan. Bekijk de auto rustig op onze website. We geven u een realistisch beeld van de klassieke auto zodat u veilig en vertrouwd op afstand online uw auto kan aanschaffen. De auto wordt volledig technisch gecontroleerd bij u thuis afgeleverd.

Ja dat kan. Garretsen Classics verzorgt deur tot deur transport van uw klassieke auto. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Ja, Garretsen Classics is altijd op zoek naar klassieke auto’s van project tot totaal gerestaureerd.

Ja, Garretsen Classics plaatst ook auto’s in consignatie. Bied uw auto vrijblijvend aan en vraag naar de mogelijkheden.

Ja, Garretsen Classics biedt onderhoud aan van uw klassieke auto. Tevens begeleiden we restauratie projecten.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Garretsen Classics zoals nieuw binnen gekomen auto’s en evenementen.

WhatsApp chat